2017. október 23., hétfő

Sport csoki

Hozzávalók:
  • 50 dkg darált keksz
  • 25 dkg margarin
  • 2 dl tej
  • 3-4 evőkanál kakaópor
  • 20 dkg porcukor
  • 1 fiola rumaroma

Elkészítése:
A margarint felolvasztjuk, hozzáadjuk a porcukrot, kakaóport. Beleöntjük a tejet, a rumaromát végezetül a kekszet. Jól eldolgozzuk és egy tálra / tálcára ellapogatjuk, tetszés szerinti vastagságúra.
Kihűtjük, majd gőz fölött olvasztott csokoládéval bevonjuk.
Hűtőbe tesszük pár órára. Ha jól lehűlt forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Magyaros zöldborsóleves

Elkészítése: Egy lábasban felhevítjük az olajat. Rádobjuk a kockákra vágott fehér- és sárgarépát, borsót, 1 tk sóval és cukorral megsz...