Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 100 g szalonna
- 200 g reszelt sajt
- 200 ml tejszín
- 2 tojás
- só
- őrölt fekete bors
- liszt
Elkészítése:
A csirkemellet vékonyra klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk.
Egy tepsi aljára tesszük a vékony szalonnacsíkok felét, rátesszük a lisztben, tojásban, majd reszelt sajtban megforgatott csirkemellet, és beborítjuk a fennmaradó szalonnacsíkokkal.
A maradék tojást összekeverjük a tejszínnel, ízesítjük sóval, őrölt fekete borssal, és ráöntjük a húsokra.
Lefedve forró sütőben 1 óra alatt megsütjük. A fedőt levéve megpirítjuk a tetejét. Friss salátát kínálunk hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése