Hozzávalók:
- 60 dkg karaj (4 szelet)
- 15 dkg trappista sajt
- 5 dkg parmezán sajt
- 4 tk szarvasgomba krém
- só-, bors ízlés szerint
Panírozáshoz:
- 20 dkg liszt
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 3-4 db tojás
Sütéshez:
- kb. 4-5 dl olaj
Elkészítése:
A karaj szeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk. A kiterített hússzeletek egyik felére teszünk egy vastagabb szelet trappista sajtot.
A sajtot megkenjük a szarvasgomba krémmel, majd megszórjuk a durvára reszelt parmezán sajttal is: Ezek után a hús másik felét ráhajtjuk, és a széleket hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Ezután forró olajban kisütjük a húsokat.
Hasábburgonyával és párolt kukoricával tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése